Exclusieve personal training, voor mensen die écht vooruit willen.

Personal training

Motivatie
Personal training is de oplossing voor iedereen die wil afvallen, zijn of haar conditie wil verbeteren, sterker wil worden of simpelweg een stok achter de deur nodig heeft.

Trainen met een goed onderlegde personal trainer zorgt ervoor dat je net een stapje verder gaat om het maximale resultaat te behalen. Onder professionele begeleiding bereik je op een veilige en verantwoorde manier je doel.
MAatwerk én persoonlijke aanpak
Bij Mind Muscle Coaching staat een persoonlijke aanpak centraal.

Samen stellen we een realistisch plan op dat het beste bij de individuele doelstelling past.

Steeds meer mensen kiezen voor een personal trainer, omdat zij inzien dat je geen betere investering kan doen, dan in jezelf! Samen wordt er gewerkt aan een optimale balans tussen werken, trainen en rust.
Maatwerk en gemak
Met onze op maat gemaakte personal training programma's wordt je gecoacht op fysiek en mentaal vlak. Je wordt gecoacht om een krachtige mindset te creëren die nodig is voor het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Interesse gewekt? Of wil je meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een (gratis) intake.
Mindset, voeding en training

Onze filosofie

1
Mindset
Door je gedachtenpatroon te doorbreken, je gedrag een beetje te sturen en je zelfkennis te verdiepen krijg je een andere mindset.
2
Voeding
Je voedingspatroon is evenzo belangrijk. Middels persoonlijke begeleiding komen we een stapje dichter bij jouw doelen.
3
Training
Training in onze exclusieve Rise Gym, of in je eigen sportschool: door ons op maat gemaakte persoonlijke plan te volgen ga je slagen!

intake

Maak kennis met Mind Muscle Coaching. Vraag direct online een (gratis) intake aan via onderstaand formulier. Wij nemen vrijblijvend contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.
* Wij delen jouw gegevens niet. Bekijk onze Privacy policy
Bedankt, je gegevens zijn aangekomen. We nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.
Huh, er is iets misgegaan. Stuur een mail naar hello@mindmusclecoaching.nl voor meer informatie.

Waarom Mind Muscle Coaching?

Mind Muscle Coaching is er voor sporters die hun doelen écht willen bereiken. Wil je actiever en fitter worden? Dan ben je hier op het juiste adres! Zo krijg je persoonlijke aandacht van onze deskundige trainers en begeleiding op het gebied van voeding. Sport je liever samen? Dan hebben wij een Small Group Training voor jou!

meer informatie
Binnenkort maken we foto's van onze exclusieve gym. Wil je vast iets zien, volg ons dan op Instagram, hier delen we af en toe een sneak preview!