De juiste mindset helpt je om je doelen te bereiken.

Mindset

gedachten
Veel mensen herkennen het wel: de gedachte dat iets niet gaat lukken voordat je het überhaupt geprobeerd hebt. Hierdoor sta je bij voorbaat al 1-0 achter.

Mindset bepaalt voor een groot deel welke keuzes je maakt, wat je bereikt maar ook de kwaliteit van het leven. Het gaat om de manier van denken, welke overtuigingen je hebt en hoe je in het leven staat.
Zelfkennis
Wij weten dat iedereen het vermogen heeft om te dromen. Samen werken we eraan om de dromen waar te maken.

De belangrijkste tool die je hebt en die we verder gaan ontwikkelen is zelfkennis. Zelfkennis kun je onderverdelen in gedrag, manier van denken, normen en waarden, de eigenschappen die je graag zou willen veranderen en ten slotte het resultaat van de keuzes die je in het dagelijkse leven maakt.
Gedrag
De filosofie van waaruit wij werken bestaat uit een driehoek van mindset, voeding en training.

Om jouw doelen te behalen gaan wij als eerste met het element gedrag aan de slag. Je wordt van A tot Z ondersteunt bij het helder krijgen van jouw eigen patronen, zodat jij hier direct verandering in kan aanbrengen – wat uiteindelijk zal leiden tot het behalen van jouw doelen.
Mindset, voeding en training

Onze filosofie

1
Mindset
Door je gedachtenpatroon te doorbreken, je gedrag een beetje te sturen en je zelfkennis te verdiepen krijg je een andere mindset.
2
Voeding
Je voedingspatroon is evenzo belangrijk. Middels persoonlijke begeleiding komen we een stapje dichter bij jouw doelen.
3
Training
Training in onze exclusieve Rise Gym, of in je eigen sportschool: door ons op maat gemaakte persoonlijke plan te volgen ga je slagen!

intake

Maak kennis met Mind Muscle Coaching. Vraag direct online een (gratis) intake aan via onderstaand formulier. Wij nemen vrijblijvend contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.
* Wij delen jouw gegevens niet. Bekijk onze Privacy policy
Bedankt, je gegevens zijn aangekomen. We nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.
Huh, er is iets misgegaan. Stuur een mail naar hello@mindmusclecoaching.nl voor meer informatie.

Waarom Mind Muscle Coaching?

Mind Muscle Coaching is er voor sporters die hun doelen écht willen bereiken. Wil je actiever en fitter worden? Dan ben je hier op het juiste adres! Zo krijg je persoonlijke aandacht van onze deskundige trainers en begeleiding op het gebied van voeding. Sport je liever samen? Dan hebben wij een Small Group Training voor jou!

meer informatie
Binnenkort maken we foto's van onze exclusieve gym. Wil je vast iets zien, volg ons dan op Instagram, hier delen we af en toe een sneak preview!