Eén-op-één coaching en personal training door Dennis Rijnshoeven.

Mind Muscle Coaching, in Rise Gym, van Dennis Rijnshoeven

Mind Muscle Coaching, als concept, is een evolutie van waar Dennis Rijnshoeven al een aantal jaren aan werkt. Alles draait om mindset, voeding en training. Deze driehoek moet in balans zijn om te kunnen groeien en doelen te behalen.

Met Mind Muscle Coaching, in Rise Gym, is een lang gekoesterde droom werkelijkheid geworden. Een exclusieve gym, voor personal training en één-op-één coaching.

In een nieuwe gym, voorzien van de beste apparatuur is er alle ruimte om aan jezelf te werken onder persoonlijke begeleiding.

Dennis Rijnshoeven (Hoofddorp, 1991) is al een aantal jaren bekend in de fitness-branche. Naast voedingsadvies, personal training, lifestyle-coaching is hij ook gecertificeerd powerlift-coach en bodybuilder.

Wie is Dennis?

De diepte in
Dennis komt met zijn unieke persoonlijkheid flegmatiek en overtuigend over. Hij gaat vanaf de start de diepte in met zijn cliënten om zo het best mogelijke resultaat te behalen.

Cliënten één-op-één begeleiden met als einddoel een lifestyle transformatie ter verwezenlijken is altijd zijn missie geweest.
Ervaring
Dennis Rijnshoeven heeft ruime ervaring in de fitnessbranche. In de loop der jaren heeft hij zich ontwikkelt door middel van diverse opleidingen in krachttraining, voeding en supplementen te volgen.
Diploma's / certificaten
AALO / Fitness Trainer Level 1 / Fitness Trainer Level 2 / Fitness Trainer Master / Personal Training / Zwanger Fit / Kettlebell Trainer / Personal Hormonal Profiling
PUBLICATIE
Meer info?
Interesse gewekt? Of wil je meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een (gratis) intake.

intake

Maak kennis met Mind Muscle Coaching. Vraag direct online een (gratis) intake aan via onderstaand formulier. Wij nemen vrijblijvend contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.
* Wij delen jouw gegevens niet. Bekijk onze Privacy policy
Bedankt, je gegevens zijn aangekomen. We nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.
Huh, er is iets misgegaan. Stuur een mail naar hello@mindmusclecoaching.nl voor meer informatie.